BELFÖLD
Svédország: Nem nyitunk vitát a magyar uniós elnökségről
A jövő héten az Európai Tanács munkatársai Budapestre érkeznek, hogy felkészítsék a magyar állami vezetőket a 2024-es soros elnökségi ülések levezetésésre – erről írt az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán. Varga Judit bejegyzésében felhívta figyelmet arra, hogy Magyarország már javában készül a soros elnökségre. Hozzátette azt is: teljesen feleslegesen szavazott a Magyarországot elítélő határozatról az Európai Parlament. És úgy tűnik, az Európai Tanács sem foglalkozik az EP határozatával. A jelenlegi soros elnök Svédország bejelentette: nem nyitnak vitát a magyar elnökségről.
Kihúzták az ötös lottót, egy tucat milliomos született Magyarországon
Négytalálatos szelvény 12 darab volt és a jokert is eltalálták.
Megmutatjuk smink nélkül a Magyarország Szépe versenyzőit
A Magyarország Szépe 2023 táborának második napján rendezték meg a Miss Natural alversenyt. A lányoknak smink nélkül, egy egyszerű fehér trikóban kellett kamera elé állniuk a délelőtti fotózáson. A értékelés után Koncz Patrícia és Szabó Orsolya azonos pontszámmal került az első helyre. A 16 legszebb versenyző június 11-én mutatja meg magát az országnak a Duna élő gálaműsorában.
Miniszterelnöki főtanácsadó: A 21. század kihívásaira erős nemzetként kell választ adni
Szili Katalin a felvidéki Éberhardon, a nemzeti összetartozás napjának alkalmából az Apponyi Albert gróf végső nyughelyén tartott megemlékezésen mondott beszédet szombaton.
A kormány célja, hogy lehetővé váljon a külhoni magyarság számára a szülőföldön való boldogulás, megerősödjön a közösségek magyar identitása.
Elő az 50-es naptejjel: rendkívül erős UV-B sugárzás várható vasárnap
Normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
Késésekre kell számítani ezen a vasútvonalon
Meghibásodott egy biztosítóberendezés.
Mi történik a Jászai Mari téren?
Ha nem akar bosszankodni, akkor jobb ha tud erről. 
Csák János: Ha ápoljuk kultúránkat, megőrizzük identitásunkat, cselekvőképesek leszünk
A kultúra adja az identitásunkat, kultúra nélkül olyanok vagyunk, mint a porszemek, elfúj bennünket a szél – hangsúlyozta.
2023. június 3. szombat, Klotild és Pünkösd napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg